Mali
kućanski aparati

Snažni kuhinjski uređaji za kulinarske uspjehe.

S preko 60 godina kulinarske izvrsnosti nastojimo pružiti rezultate tehnologije koja usavršava vaše kulinarske kreacije. Svaki uređaj je napravljen s najvećom pozornošću i s posebnom brigom o najmanjim detaljima za sve vaše kulinarske ideje.

Savršeni rezultati u kuhinji postaju jednostavni s našim linijama kuhinjskih uređaja.

KUHINJSKI ROBOTI

Svestrani uređaji za različite zahtjeve u kuhinji. OptiMUM s integriranom vagom, MUM5 s integriranom vagom ili MUM2 – birajte koji je vaš favorit.

MULTIPRAKTICI

Bosch ima širok raspon malih i velikih kompaktnih kuhinjskih aparata koji su oblikovani tako da odgovaraju svakoj kuhinji i svakoj vrsti kuhara. Inovativna tehnologija znači intuitivno rukovanje i niz dodataka što Bosch procesor hrane može riješiti do 50 kulinarskih zadataka.

BLENDERI

Zdrava prehrana važan je dio života. Svi želimo biti zdravi, sretni i aktivni. No, u našoj svakodnevnici često je teško posvetiti se zdravom
načinu prehrane i aktivnostima. Bosch vjeruje da je jednostavno postići zdrav način prehrane. Zato smo razvili naše blendere za vaše zdravlje.

RUČNI MIKSERI

Zahvaljujući njihovoj optimalnoj ravnoteži i ergonomskoj ručici, ručni mikseri iznimno udobno prianjaju u vašu ruku te brzo i jednostavno
obrađuju sve sastojke i tijesta.

ŠTAPNI MIKSERI

Zahvaljujući iznimno oštrim oštricama za rezanje i snažnim motorima Boschevi štapni mikseri s lakoćom svladavaju svaki zadatak. Uz ergonomski dizajn možete miksanje i miješanje držati pod kontrolom.