Život nije lak i za uspijeh se je potrebno jako potruditi. Ovogodišnja pobjednica natječaja #Boschanstveno Nova 2021.! i nova #Boschanstvena influencerica Silvija Roža toga je itekako svjesna. U razdoblju velikih izazova i promjena u osobnom životu, puna entuzijazma, odlučila se prijaviti na natječaj sa svojom „sirovom ljepoticom“ putem svog instagram profila vege_s_corner.

Nadahnuće za nju pronašla je u voljenoj osobi …

Pobijednička objava ”sirove ljepotice”
Pobijednička objava ”sirove ljepotice”

Vijest koja joj je promijenila život.

”Znam da će većina ljudi na fotografiji vidjeti samo tortu koja je osvojila prvo mjesto, ali za mene nije to samo torta, već pobjednička torta koja slavi život.” Prije nekoliko su mjeseci liječnici otkrili rak kod njezina oca. Sama kaže da joj je ta vijest ”pala poput crnog zastora pred očima, ali vjerujem da se sve u životu događa s nekim razlogom, za naše najveće dobro.”

 

”Jedan od razloga da sam postala veganka je taj da sam se nakon očeve dijagnoze bacila na čitanje knjiga o toj bolesti, kako nastaje, čime se hrani tj. kako hrana općenito utječe na naš organizam te o blagodatima biljne ishrane. Odlučila sam se upustiti u stvaranje ove moje sirove tortice posvećene mom ocu. I da me sada pitate koja je moja prva asocijacija pri spomenu riječi kuhinja, moj bi odgovor zasigurno bio LJUBAV.”

 

Nije uvijek bilo tako …

”Moram priznati da nisam oduvijek takva. Nekada mi kuhinja nije bila ni približno draga kao sada. Nisam razmišljala što jedem, kada jedem, ni zašto jedem,” kaže Silvija, koja je, iako je po obrazovanju slastičarka, svoju veliku ljubav pronašla u fotografiji. Ima i poseban instagram profil pod imenom @silvija_roza_photography. Također voli knjige, prirodu, životinje, meditaciju i jogu. Njezin je partner također fotograf i vegan.

”Moja se ljubav prema kuhanju javila dosta kasno, u trenutku kada sam prešla na vegetarijansku, a onda vegansku prehranu. Tada mi se otvorio jedan potpuno novi svijet.” Njezin moto je: ”Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu.” Sada želi sjediniti svoju staru i novu strast jer vjeruje da je zdrava hrana ujedno i najukusnija. “Sada spajam fotografiju, prehranu i zdrav život u jednu predivnu novu cjelinu, te se nadam da ću kroz svoj instagram profil i budući blog uspjeti to približiti ljudima.’’

 

Njezin trud će se isplatiti

Do sada vam je vjerojatno već jasno da je Silvija osoba koja voli nove izazove u životu. Zato je u nagradnoj igri vidjela odličnu priliku. ”Moram priznati da nemam mnogo kuhinjskih aparata, baš me iz tog razloga ova nagrada posebno razveselila.’’

Unatoč tome, nije sve bilo jednostavno: ”Zaista sam se namučila izmišljajući načine na koje bih mogla napraviti svoju verziju sirove torte bez aparata koji bi mi olakšali proceduru.”

#Boschanstvena influencerica obožava bisch aparate

Izuzetno je zahvalna #Boschanstvenim influencericama Suzani, Lani i Marici. ”Vjerujem da su prepoznale uloženi trud, energiju, motivaciju i ogromnu količinu ljubavi koju sam uložila u pripremu ove ”sirove ljepotice”, koja za mene ujedno simbolizira i novi početak.”

 

#Boschanstvena influencerica je, a i nagrade su za nju neprocjenjive

Silvija priznaje da ”toliko dugo svima pričam o kuhinjskim aparatima koje bih voljela kupiti da ću nagrade definitivno koristiti za stvaranje novih zdravih delicija”.

#Boschanstvena influencerica će podpisati ugovor, a njezina će kuhinja biti ispunjena i Boschevim kuhinjskim robotom OptiMum, miješalicom Vitaboost i ručnom miješalicom ErgoMixx. Silvija također navodi da je ‘’već bila u nabavci nekih namirnica kako bih se odmah bacila na posao!”.

Bosch Vitaboost MMBH6P6B
Bosch Vitaboost MMBH6P6B

Svoju budućnost sada vidi ovako nekako: ”Želim na neki način pridonijeti svijetu, ljudima i prirodi. Najbitnije mi je živjeti u sadašnjosti i uživati u svakom danu koji je preda mnom, nasmijati se svakom novom jutru i zahvaliti na svemu što imam.”

Svi želimo njezinom ocu brz oporavak. Vi, pak, marljivo pratite sve njezine #Boschanstvene nestašluke u budućnosti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.