Silvija, čestitke!

U isto vrijeme, naravno, zahvaljujemo se i svima ostalima koji ste sudjelovali na #boschanstvenom natjecanju Nova 2021.! Stvorili ste više od 2500 šarenih, ukusnih i nevjerojatnih jela – naše su influencerke imale puno posla pri odabiru najzanimljivijih jela!

Nova godina, novo natjecanje

Poslije uspješnoga natjecanja Božićni duh u siječnju smo otvorili natjecanje Nova 2021.!, koje je pozvalo sve ljubitelje kulinarskih trikova među vama na pripremu zdravih jela. Oduševile su nas vaše kulinarske vještine i kreativnost! Štoviše; svojim objavama na instagramu do kraja ste godine sakupili više nego 5000 oznaka #boschanstveno.

Nakon što se natjecanje završilo, #Boschanstvene influencerke Lana, Suzana i Marica pregledale su vse vaše objave i izabrale one tri koje su ih ponajviše oduševile. 

 

1. mjesto

Ugovor za #boschanstvenu influencerku, kuhinjski robot OptiMum, blender Vitaboost, a i štapni mikser Ergomixx svojim je svojim sirovom ljepoticom prislužila Silvija, koja na instagramu stvara pod imenom @vege_s_corner. Ili kako kaže Silvija: “Ova je ukusna sirova ljepotica (od lješnjaka, oraha, badema, kakaa, datulja, kokosovog ulja, chie, jagoda, šumskog voća, kokosove kreme, limunove korice, zobenog mlijeka, vode) nastala od organskih sastojaka i priremljena je sa VEEELIKOM ljubavlju 🍰🍓🙏”

 

2. mjesto

Robotom MUM5 i štapnim mikserom Ergo Mixx bila je nagrađeni su Lana i Goran. Na instagramu možete ih pronaći pod imenom @nala_angor, a oduševili su nas proljetnim rolicam. Nom nom!

 

3. mjesto

@cakula_o_spizi, odnosno Elena svoju je nagradu prislužila veganskim torticom. Kad smo vidjeli fotografiju njezine poslastice, svima nama počele su curiti sline, a ona može od danas nadalje stvarati pomoću novog kuhinjskog robota MUM2 i novog Bosch miksera. Više njezinih recepata možete pronaći na njezinom blogu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Boschanstveni
KVIZ

Zabavi se, ispitaj svoje znanje i za nagradu otključaj tajni recept.

Riješi kviz