Potpuno svježe #boschanstveno natjecanje Nova 2021. već je otvoreno, a ovom prilikom možemo još jednom baciti oko na nagrađene objave već završenog natjecanja Božićni duh.

U listopadu smo sve obećavajuće kuhare i pekare pozvali da bi sudjelovali na nagradnom natjecanju Božićni duh. Svi stvaratelji koji ste se uhvatili kuhače pripremili ste više nego 2300 slasnih jela do sredine prosinca. Instagram su pod oznakom #boschanstveno preplavile divne fotografije prazničnih ručaka, šarenih kolača, kreativnih torta i svih ostalih kulinarskih specijaliteta.

Na kraju natjecanja, #boschanstvene influencerke Lana, Suzana i Marica imale su pune ruke posla. Nakon što su satima zadubljeno pregledavale jela koje ste pripremili, odabrale su tri pobjedničke fotografije, a njihovi su si autori kao nagradu prislužili najbolje Bosch kuhinjske uređaje. I ne samo to; autorica objave s najboljom ocjenom potpisala je ugovor kako bi postala nova Boschanstvena influencerka.

Sve vas koji uživate u kuhinjskim avanturama pozivamo da sudjelujete na novom nagradnom natjecanju Nova 2021., a prije toga osvježit ćemo svoje pamćenje pobjedničkim objavama natjecanja Božićni duh.

1. mjesto

Ugovor za #boschanstvenu influencerku, kuhinjski robot OptiMum, blender Vitaboost, a i štapni mikser Ergomixx svojim je brownie kolačima s malinom prislužila Marijana Blagojević, koja na instagramu stvara pod imenom @kitchen_witch_m. Intervju s pobjednicom možete pročitati ovdje.

 

2. mjesto

Robotom MUM5 i štapnim mikserom Ergo Mixx bila je nagrađena Ivana Galoić. Na instagramu možete je pronaći pod imenom @cu.fta, a oduševila nas je bajkovitom kućicom iz medenjaka. Nom nom!

 

3. mjesto

@samo_jedan_griz, odnosno Darko Debić svoju je nagradu prislužio pandorom iz kiselog tijesta i sira mascarpone. Kad smo vidjeli fotografiju njegove poslastice, svima nama počele su curiti sline, a on može od danas nadalje stvarati pomoću novog kuhinjskog robota MUM2 i novog Bosch miksera. Više njegovih recepata možete pronaći na njegovom blogu Samo jedan griz.

 

Sudjelujte i vi!

Ovako, a sad je došlo vrijeme da i vi stavite pregače, uhvatite se kuhače i sudjelujete u nagradnom natjecanju Nova 2021. Više informacija o natjecanju, koje se ovaj put posvećuje pomalo zdravijoj i šarenijoj prehrani, možete pronaći na ovoj poveznici. Ready, steady, go!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Boschanstveni
KVIZ

Zabavi se, ispitaj svoje znanje i za nagradu otključaj tajni recept.

Riješi kviz