“Osvoji Boschanstveno!”

Budite kreativni i osvojite Boschanstvene kuhinjske uređaje!

U periodu od 10.10. do kraja godine imati ćemo 4 kreativna tematska natječaja u suradnji s našim boschanstvenim influencericama.

Odgovorite na izazov influencera i podijelite svoje ideje, recepte ili razmišljanja s drugima.

Objavite najzanimljiviji, najoriginalniji ili najsmješniji komentar na zadanu temu.

U svakom krugu influencer će odabrati dva najkreativnija komentara i nagraditi ih.

Četiri kruga, četiri influencerice,
osam Boschanstvenih nagrada

Sudjelujte u četiri kruga kampanje u kojima vas naše Boschanstvene cure izazivaju s četiri zabavna izazova i natječite se za Boschanstvene nagrade.

Impresionirajte Lanu i osvojite VitaBoost blender

U prvom krugu kampanje Lana izaziva sve sudionike da podijele svoj omiljeni jesenski miks. Dvije osobe koje najviše dojme svojim komentarom dobit će naš VitaBoost blender kao nagradu.

Više informacija

Razveselite Marie i uzmite MaxoMixx štapni mikser

U drugom krugu šarmirajte Marie svojom štedljivošću u kuhinji, pokažite svoju inovativnost u korištenju kuhinjskih ostataka, zapišite svoj recept i natječite se za jedan od dva MaxoMixx štapna miksera.

Više informacija

Očarajte Suzanu i osvojite kuhinjski robot MUM5 s vagom

U trećem krugu probudite dijete u sebi i očarajte Suzanu najoriginalnijim pismom Djedu Boschićnjaku. Dva najslađa, najčarobnija ili duhovita komentara bit će nagrađena kuhinjskim robotom MUM5 s vagom.

Više informacija

Koji bi jesenski mix smixali u VitaBoost blenderu?

Lana zelo rada seže po VitaBoost blenderju in si pripravi bučno juho, kostanjevo torto ali smoothie iz mandeljev in vanilije.

Koji bi bio vaš omiljeni jesenski miks?

  Upoznaj boschanstvene cure

  Od zdravih i uravnoteženih jela, delicija od ostataka hrane, do slatkiša za prste polizati. Ovo su četiri cure koje kuhinju drže u malom prstu. Ovoga puta pripremile su četiri izazova uz koje možete pokazati svoju domišljatost, štedljivost, kreativnost i zahvalnost.

  Lana Klingor

  @lanatheklingor

  Voli pripremati topla jela koja najbolje odgovaraju jesenskim danima. Od svih sudionika izabrat će dvoje najkreativnijih jesenskih miks recepata.

  Marie

  @mariewasler

  Snalažljiva kuharica koja zna iskoristiti sve ostatke hrane i pretvoriti ih u ukusno jelo. Nagradit će dvije osobe koje u komentarima pokažu kreativnost sa svojim domaćim ostacima.

  Suzana

  @suzanakvesic

  Vjeruje da nikad nije kasno napisati pismo Djedu Boschićnjaku. Ove godine ona se pretvorila u njegovu pomoćnicu i pomoći će mu da odabere dva vrijedna patuljka koji će mu napisati najzanimljivije pismo.

  Marica

  @marica_topfit

  Zahvalna za svoje najmilije, sport i uravnoteženu prehranu. Dvoje koji na kraju ove godine podijele svoju zahvalnost ili dobre želje za sljedeću bit će nagrađeni čarobnom nagradom.