#Boschanstveno NOVA 2021.!

Vrijeme je da 2020. godinu ostavimo za nama! Zakročimo u novu godinu puni elana i svježih ideja! Zdravlje je najbitnije. Obuci pregaču, uhvati kuhaču i pripremu svježe i zdravo jelo kojim ćeš razmaziti tijelo i dušu. Naravno, tu smo i mi kojima će curiti sline kad vidimo tvoje jelo na Instagramu! 😉

Izmiješati, skuhati ili ispeći možeš što god ti padne na pamet, samo da bude jelo, prilog ili desert iz šarenih i zdravih sastojaka. I ne zaboravi; i zdravlje ponekad može biti relativno – to što nešto nije zdravo za tijelo još ne znači da nije zdravo i za dušu ;).

Naravno, svoju kulinarsku kreaciju 2021. godine ne zaboravi objaviti i na Instagramu! Brzo po kuhaču! Imaš vremena do 30. ožujka.

Kako sudjelovati?

Kreiraj, slikaj, objavi i postani#Boschanstveno Dobar influencer!

Za zdrav početak 2021. godine stvori što šarenije i zdravije jelo puno svježih okusa, fotografiraj ga i objavi na Instagramu s hashtagom #boschanstveno. 

Boschanstvene influencerice Lana, Suzana i Marica će prilikom završetka natjecanja odabrati tri najkreativnije objave, a njihovi će autori zakročiti u proljeće s potpuno novim Bosch uređajima.

Brzo po kuhaču! Imaš vremena do 30. ožujka.

Boschanstveni
KVIZ

Zabavi se, ispitaj svoje znanje i za nagradu otključaj tajni recept.

Riješi kviz

Boschanstvena obitelj

I tvoje se remek-djelo može jednom naći dolje. Pripremi, fotografiraj i dodaj #boschanstveno