Anđela Lisica

Sok od rajčice uvijek je na meniu, ostanu u frižideru i tamo se kriju. Nakon što ih uzmemo treba ih oprati i rezati na sitne komade i sve miješati u ritmu balade🔪🍅🍅🎼🎼🎤. Nježno i polako ukloniti koru i svaku rajčicinu staru boru🍅👈🏻. Kraće kuhati dok dobije konzistenciju soka🧃🍶🧋🥤, da bude rijeđeg toka🥤. Za skladištenje koristimo staklene boce zelene boje🍶🪀, koje se uz veselje i smijeh pozitivom kroje🪡🧵. Dodajte još i šećer i eteričnog bilja i došli smo do završnog cilja✅. Pasterizacija glavna je šema i tu nikakve dileme nema.‼️ I za kraj ove cijeline sok preporučam svima zbog vit B i askorbinske kiseline (vitamin C)! ✅💪🏻💪🏻Utječe i na smanjenje stresa i sprječava narukupljanja bijesa!😎😊😊

Prikaži više
1 Star 1
Nalagam...