Anica Gabrovec

Sve sto se nadje u frizideru najcesce ubacimo u wok ili u povrtno varivo. Od ostataka rizota takodjer radimo arancine, na nacin da ih pomijesamo s jajem i parmezanom, oblikujemo kuglice (u sredinu stavimo malo mozzarelle) te ih pecemo u fritezi na vruci zrak. Za otpatke od povrca imamo komposter u dvoristu, ali cesto koru mrkve sameljemo u nasem starom MaxoMixxu i nakon toga pomijesamo sa zemljom za kucne biljke, te tako i njih nahranimo. Nasi psi uzivaju u cipsu od mrkvine kore, kojeg izradimo od kore domacih mrkvica, pecenjem u pecnici ili fritezi na vruci zrak. Rado bismo stari MaxoMixx zamijenili novijim modelom, koji ima neke nove funkcionalnosti. Mala sjeckalica je vjerojatno najkoristeniji uredjaj u nasoj kuhinji! Hvala na odlicnom proizvodu!

Prikaži više
1 Star
Nalagam...