Ante Cecelja

Jednostavno NJOKI. Postali su toliko dobar ostatak da nisu vise samo ostatak, nego proracunati višak. Jednostavno toliko dobri da uz rucak/veceru dodam 2-3 krumprira više da sam siguran da mi ostane😁. Nikad ne vadim recepte ili guglam jer dovoljno je po zelji u pire dodati soli i papra, jaja (ovisno o kolicini pirea) i dodavati postepeno brasno sve do kad se ne stvori smjesa čvrsta za rolanje. Zabavan dio je i samo rolanje i pravljenje njoka. Svaki njok je jedinstven, no jednako fin, meni najbolja metoda je rolati smjesu u zmiju promjera 1-2 cm i onda ih nozem za maslac odvajam. Stvarajuci tako ugodan oku oblik jastuka koji u ustima odabranog stvara komfor kao da ste u krevetu i snivate divan san. NJOKI. Uz lagano spremanje još lakše je kuhanje, u loncu s vodom gotovi dok isplivaju na površinu, samo ih pogledas i jave ti se kad su gotovi. Top. Znaju talijani, imaju stila, Gnocchi, lakse se rade nego se pisu😅. Ja lud za njima, jednostavno Boschanstveni! Pozz🥰🤗

Prikaži više
1 Star 1
Nalagam...